TS'lileri yağmur engelleyemedi

Trabzonspor'un, Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü ile yapacağı maça ücretsiz olarak alınacak 3 bin kadın ve çocuk taraftar, yağışa rağmen kendilerine ayrılan biletleri alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından hay

TS'lileri yağmur engelleyemedi

Trabzonspor'un, Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü ile yapacağı maça ücretsiz olarak alınacak 3 bin kadın ve çocuk taraftar, yağışa rağmen kendilerine ayrılan biletleri alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından hayata geçirilen uygulama kapsamında kadın ve 16 yaş altı çocuk taraftarların maçları ücretsiz olarak izleyebilmesi için Trabzonspor Kulübü tarafından Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 3 bin kişilik yer ayrıldı.

Çok sayıda kadın ve çocuk, bilet alabilmek için Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki TFF Kadın ve Çocuk Gişesi önünde toplandı. Gişenin saat 11.00'de açılmasının ardından uzun kuyruklar oluşturan bordo-mavili taraftarlar, yağışa dahi aldırış etmeden sıralarından ayrılmadılar.

Yoğun ilgi nedeniyle kimi zaman tartışmaların da yaşandığı bilet dağıtımı yaklaşık 3 saat sürerken, yanında nüfus cüzdanı ya da fotokopisi bulunmayan taraftarlara ise kurallar gereğince bilet verilmedi.

Bazı kadın ve çocuk taraftarlar ise biletlerin kısa sürede tükenmesi nedeniyle stat önünden üzgün bir şekilde ayrıldı.

Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise, ''Sabah erken saatlerde kendileri için belirlenen gişenin önünde sıraya giren taraftarlarımız, kısa sürede tüm biletleri tükettiler. Biletlere yoğun ilgi gösteren taraftarlarımıza teşekkür ederiz'' ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler