TS'lilerden Van'a başsağlığı

Yenice Trabzonspor Taraftarlar Derneği ve Yenicespor Kulübü Van'da yaşanan deprem felaketi ile ilgili bir mesaj yayınlayarak başsağlığı diledi.Yenice Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Yaylı ve Yenicespor Kulüp Başkanı Kemal Avşaroğlu ortak m

TS'lilerden Van'a başsağlığı

Yenice Trabzonspor Taraftarlar Derneği ve Yenicespor Kulübü Van'da yaşanan deprem felaketi ile ilgili bir mesaj yayınlayarak başsağlığı diledi.

Yenice Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Yaylı ve Yenicespor Kulüp Başkanı Kemal Avşaroğlu ortak mesajında; "Geçtiğimiz pazar günü Van ilimizde özellikle şehir merkezi ve Erciş ilçesinde meydana gelen deprem, ülkemizin deprem gerçeğini bizlere bir kez daha hatırlatmıştır. Yüzlerce cana mal olan depremin şiddetinin yüksekliği, bu işin ne kadar ciddiye alınması gerektiğinin bir örneğidir. Acı hepimizin acısıdır. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" dediler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler