TS'lilerden unutulmaz bir gece!

Şişli Belediyesi ve Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği'nin organize ettiği gecenin sunuculuğunu Karadeniz'in asi çocuğu Volkan Konak yaptı. Özel gecede Volkan Konak'ın yanısıra, İsmail Türüt, Zeynep Başkan, Recebim, Hülya Polat gibi Karadenizli sanatç

TS'lilerden unutulmaz bir gece!

Şişli Belediyesi ve Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği'nin organize ettiği gecenin sunuculuğunu Karadeniz'in asi çocuğu Volkan Konak yaptı. Özel gecede Volkan Konak'ın yanısıra, İsmail Türüt, Zeynep Başkan, Recebim, Hülya Polat gibi Karadenizli sanatçılar sahne aldı.

 

İstanbul Kongre Merkezi'nde biraraya gelen müzikseverler, sanatçılar tarafından seslendirilen birbirinden güzel türkülere hep bir ağızdan eşlik ettiler. Kamil Sönmez'in sanat dünyasında 41.yılını kutlaması şerefine düzenlenen gece, folklor gösterisi ile devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor