TS'liler programı iptal ettirdi

Trabzonlular Yıldırım'ın programını iptal ettirdi.Şike soruşturması sonrasında tutuklanan ve yaklaşık 1 sene cezaevinde kaldıktan sonra suçlu bulunarak serbest bırakılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın televizyonda bir spor programına katılacak

TS'liler programı iptal ettirdi

Trabzonlular Yıldırım'ın programını iptal ettirdi.

Şike soruşturması sonrasında tutuklanan ve yaklaşık 1 sene cezaevinde kaldıktan sonra suçlu bulunarak serbest bırakılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın televizyonda bir spor programına katılacak olması infial yarattı. Trabzonsporlu taraftarlar tepkilerini RTÜK'ü ve kanalı telefon yağmuruna tutarak dile getirdi.

 

Taraftarlar, suçluların televizyonlarda rahat bir şekilde konuşmasının toplumu gerdiğini ifade etti. Trabzonspor taraftarının bu baskısına dayanamayan NTV Spor ise Aziz Yıldırım'ın konuk olacağı programı yayından kaldırdığını açıkladı.

 

Trabzonlular Yıldırım'ın programını iptal ettirdi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın katılacağı televizyon programı iptal edildi. 

 

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programına konuk olması beklenen Aziz Yıldırım'ın 9 Eylül tarihli programa katılmayacağı açıklandı.

 

NTV Spor tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ise "Bu akşam yayınlanacak %100 Futbol programına, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın konuk olarak katılımı ileri bir tarihe ertelenmiştir" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor