TS'liler Milli Sınavda

Trabzonspor'un yerli ve yabancıları zorlu milli sınavda...Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de mücadele edecek olan Trabzonspor'da Slovak transferler ve onların yanısıra diğer yabancılar bu akşam zorlu milli sınavda.Trabzonspor'un İngiltere Premi

TS'liler Milli Sınavda

Trabzonspor'un yerli ve yabancıları zorlu milli sınavda...

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de mücadele edecek olan Trabzonspor'da Slovak transferler ve onların yanısıra diğer yabancılar bu akşam zorlu milli sınavda.

Trabzonspor'un İngiltere Premier League'in West Bromihc takımından transfer ettiği sol bek oyuncusu Marek Cech, Ankarügücü'nden transfer ettiği Slovak Robert Vittek ve Marek Sapara bu akşam milli takımlarıyla İrlanda'ya karşı oynayacaklar.

B Grubunda 21:45'te başlayacak olan İrlanda-Slovakya maçında Slovak Milli oyuncularımız Marek Cech, Marek Sapara, Robert Vittek boy gösterecekler.

Ayrıca Slovakya'nın bulunduğu B Grubunda ilginç bir mücadele var... Bu akşam Slovakya'nın rakibi olacak olan İrlanda'nın 13 puanı, ve grupta diğer bulunan takım olan Rusya ile Slovakya'nın da 13 puanı bulunuyor.

BURAK, TOLGA, ADRİAN, PAWEL, GLOWACKİ
Trabzonspor'un yerli ve yabancı diğer oyuncuları Burak, Tolga, Glowacki, Adrian, Pawel de milli takımlarının formaları altında bu akşam ter dökecekler.

Burak ve Tolga bu akşam A Grubunda Türkiye-Kazakistan'ın saat 20:00'daki maçında kadrodalar.

Polonyalı Glowacki, Adrian, Pawel Brozek de 21:30'da Meksika'da oynanacak olan Meksika-Polonya karşılaşmasında kadrodalar.

Cech, Vittek ve Sapara'nın takımı Slovakya, 6 Eylül Salı günü de kendi sahasında Ermenistan ile grup maçında karşılaşacak...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor