TS'liler Milano'da yemekte buluştu

Trabzonspor’un ilk kez şampiyonlar ligini tatması Trabzonsporlu sıkı dostları da bir araya getirdi.Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligindeki ilk karşılaşması İnter’le birlikteydi. Bu önemli maç için Trabzonsporlular maçın atmosferini hissetmek ve takımına dest

TS'liler Milano'da yemekte buluştu

Trabzonspor’un ilk kez şampiyonlar ligini tatması Trabzonsporlu sıkı dostları da bir araya getirdi.

Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligindeki ilk karşılaşması İnter’le birlikteydi. Bu önemli maç için Trabzonsporlular maçın atmosferini hissetmek ve takımına destek olmak için İtalya’nın Milano kentindeydi. İlk kez tadılan şampiyonlar ligi maçı Trabzonlu sıkı dostları da bir araya getirdi. Maç öncesi Trabzonspor eski yöneticilerinden Hüseyin Tütüncü, Ali Karahasan ve Burhan Sevük dostlarıyla birlikte Şampiyonlar Ligi özel yemeği yediler. Trabzonspor’un 1-0’lık galibiyeti ile de gece muhteşem bir şekilde tamamlanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler