TS'liler Galatasaray'ın komşusu!

İstanbul Trabzonsporlular Derneği, Galatasaray’ın Seyrantepedeki stadına yakın olan bir yerde oldukça güzel bir lokale kavuşuyor. 40 kişilik yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İstanbul’da yaşayan Trabzonsporluları bir araya getirebilmek adına mekan hazır

TS'liler Galatasaray'ın komşusu!

İstanbul Trabzonsporlular Derneği, Galatasaray’ın Seyrantepedeki stadına yakın olan bir yerde oldukça güzel bir lokale kavuşuyor. 40 kişilik yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İstanbul’da yaşayan Trabzonsporluları bir araya getirebilmek adına mekan hazırlayan yönetim kurulu üyeleri lokalin açılışını Galatasaray Trabzonspor maçı öncesi yapacaklar.

 

İstanbul Trabzonsporlular Derneği Başkan Yardımcısı Ömer Akdeniz, “Trabzon sevdası sınır tanımıyor. İstanbul’da bulunan genç girişimciler bordo-mavi aşkına lüks kalite ve ferah bir İstanbul Trabzonsporlular derneği için tüm Trabzonsporluların beğeni ve hizmetine girecek” dedi.

 

Derneğin Başkan Yardımcısı Akdeniz, bürokratların yapacağı lokalin açılışına tüm taraftarları beklediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor