TS'liler forma şansı arıyorlar

ZAFER VE SEZER'İN FORMA ÖZLEMİ Trabzonspor'da Şenol Güneş'in hiç forma vermediği Zafer Yelen ile azda olsa forma şansı tanıdığı Sezer Badur, sıralarının gelmesini bekliyor. Bir çok antrenman öncesi özel çalışmalar yaparak kendilerini hazır tutmaya çalışan

TS'liler forma şansı arıyorlar

ZAFER VE SEZER'İN FORMA ÖZLEMİ

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in hiç forma vermediği Zafer Yelen ile azda olsa forma şansı tanıdığı Sezer Badur, sıralarının gelmesini bekliyor. Bir çok antrenman öncesi özel çalışmalar yaparak kendilerini hazır tutmaya çalışan iki futbolcu da, gurbetçi kökenli oldukları için oldukça iyi anlaşıyor. Sezer, forma için aralıksız bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "Bir gün o şansı kazandığımızda en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız" dedi. Uzun bir sakatlık dönemini atlatan Zafer Yelen ise taraftarlar önünde futbol oynamayı çok özlediğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler