TS'liler Almanya'da yürüyecek

Almanya'da yaşayan Trabzonspor taraftarları temiz futbol ve adaletli yönetim için 13 Mayıs Pazar günü için Türkiye Futbol Federasyonu’nun Avrupa Koordinatörlüğü’ne yürüyecek. Bu amaçla yapılan açıklamada aşağıdaki ifadelere yer verildi: “Son yıllarda Türk

TS'liler Almanya'da yürüyecek

Almanya'da yaşayan Trabzonspor taraftarları temiz futbol ve adaletli yönetim için 13 Mayıs Pazar günü için Türkiye Futbol Federasyonu’nun Avrupa Koordinatörlüğü’ne yürüyecek.

 

Bu amaçla yapılan açıklamada aşağıdaki ifadelere yer verildi: “Son yıllarda Türk futbolu üzerinde karanlık güçlerin hüküm sürmeye çalıştığı bir ortamda fair-play ruhuna uygun, adaletli bir lig ve de Türk futbolunun geleceği için Türkiye Futbol Federasyonu’nun Avrupa Koordinatörlüğü Merkezine yürüyoruz. Yürüyüş için gerekli tüm izinler alındı. Bu yürüyüşe Trabzonspor Taraftar Gruplarını, Dernek ve diğer oluşumları, sivil toplum kuruluşları ve tüm Trabzonspor sevdalılarını bekliyoruz. Temiz bir futbol için haydi sen de katıl”

Yer ve Tarih : Konrad Adenauer Ufer 65 - 13.05.2012 - PAZAR GÜNÜ

50668 Köln

Saat: 13.30

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor