TS'li yöneticiden Yıldırım'a cevap

  Trabzonspor yöneticisi Coşkun Çebi’den “Trabzonspor’u ben büyüttüm” şeklinde açıklama yapan F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım’a sert cevap verdi.Futboldaki şike davasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 4'ü tutuklu 93 sanık hakk

TS'li yöneticiden Yıldırım'a cevap

 

 

Trabzonspor yöneticisi Coşkun Çebi’den “Trabzonspor’u ben büyüttüm” şeklinde açıklama yapan F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım’a sert cevap verdi.

Futboldaki şike davasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 4'ü tutuklu 93 sanık hakkında açılan dava  Çağlayan Adliyesi'nde görülürken F.Bahçe başkanı Yıldırım’ın Trabzonspor avukatı Nusret Yılmaz’ın sorusunu üzerine mahkemedeki savunmasında söylediği”  "3 tane büyük kulüp vardı Türkiye'de. Trabzon'u ben büyüttüm” şeklindeki açıklamasına en sert tepki yönetici Coşkun Çebi’den geldi

Trabzonspor yöneticisi Coşkun Çebi  Aziz Yıldırım’ın farklı işlerle uğraştığını ifade ederek” Hakkında 13 maçta şike ve teşebbüsten suçlama var. F.Bahçe başkanı onlara cevap vermek yerine konuyu saptırmak için sürekli Trabzonspor’u diline dolamış Başkan  Yıldırım suçlu psikozu ile akla hayale gelmeyecek iddialar ortaya atıyor.

Çebi Aziz Yıldırım’ın duruşma sırasında Trabzonspor’u 4 büyük ben yaptım şeklindeki sözleri ile ilgili olarak ‘da “ Hezeyan içinde olduğu anlaşılıyor.Trabzonspor 1967 yılında kuruldu.  O tarihten günümüze kadar forma giyen futbolculara baktım arasında Aziz Yıldırım ismine rastlamadım.

Yine aynı tarihten günümüze kadar olan teknik adamların listesine baktım. Trabzonspor’da 1967 den günümüze kadar görev yapan antrenörler içinde Aziz Yıldırım ismine rastlamadım.

1967 yılından günümüze kadar olan başkan ve yöneticilere de baktım. Ne başkanlar arasında Aziz Yıldırım ismi var nede yöneticiler arasında.

Azız Yıldırım Trabzonspor’u nasıl büyütmüş anlamadım.Bunu daha detaylı anlatsa da bizlerde anlasak.

 Trabzonspor’u ben büyük yaptım demek hezeyandan başka bir şey değildir. Sanırım uzun süreli tutuklu kalmak hayal dünyasını genişletmiş ve hezeyanlarına yenik düşmesine neden olmuştur.  Bu kent daha Aziz Yıldırım doğmadan Futbol Federasyonu başkanı yetiştirmiştir. .Bu kentte futbol kültürü 100 yılık bir futbol kültürü vardır. Bu kentte bayanlar 1921 yılında futbol maçı izleyebilmiştir.

Trabzon ilklerin kentidir

Eğer Sn Yıldırım Trabzon’un spor tarihini okursa Trabzon’un nasıl büyüdüğünün fotoğrafını orda görür. Trabzon ilk spor  dergisini yayınlayan kenttir. (Necmiati) İlk olimpiyat dergisinin yazıldığı kenttir. Anadoluya kendi yetiştirdiği evlatlarıyla şampiyonluğu taşıyan ilk kulüptür. 

Trabzon TFF başkanı yetiştirmiş bir kenttir. Milli takımlara teknik adam yetiştirmiş bir kenttir. Futbol vizyonu vi misyonu olan bir kenttir.  O önce bunları öğrenecek sonra konuşacak. Trabzonspor’un Aziz Yıldırım’ın ne himmetine nede nimetine ihtiyacı vardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor