Ts’li yöneticiden ceza yorumu

Trabzonspor’da gözler yarın oynanacak derbiye çevrildi. Bordo-Mavili ekip tek hedef galibiyet olarak belirlenirken  Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Başkan Yardımcıları Yakup Aslan ve Ali Uzunay’ın yaptıkları açıklamalar sonrası PFDK’ya  sevk edilmeleri can s

Ts’li yöneticiden ceza yorumu

Trabzonspor’da gözler yarın oynanacak derbiye çevrildi. Bordo-Mavili ekip tek hedef galibiyet olarak belirlenirken  Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Başkan Yardımcıları Yakup Aslan ve Ali Uzunay’ın yaptıkları açıklamalar sonrası PFDK’ya  sevk edilmeleri can sıktı.

Trabzonspor’da bütün gözler yarın Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu’nda oynanacak derbi karşılaşmasına çevrildi.Bordo-Mavili takımın Başkan Yardımcısı Yakup aslan yaptığı  açıklamada Derbiyle alakadar yaptıkları açıklamalarda maksadını aşan bir olayın olmadığını belirterek,Türkiye Futbol Federasyonunun ceza ile ilgili gönderecekleri gerekçeli kararı beklediklerini ifade eden Arslan buna göre gerekli itirazları yapacaklarını söyledi.

Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Arslan yarın oynanacak olan derbi müsabakasında kazanan tarafın kendilerini olmalarını arzu ettiklerini ifade ederek derbi maçları her zaman 3 ihtimalli maçlardır.Bu sezon İstanbul’da Galatasaray’ı mağlup ederek uzun bir aradan sonra deplasman derbi fobisini kırdık bunu Fenerbahçe maçından alacağımız galibiyetle taçlandırmak istiyoruz dedi.

Haber61.Net Spor Servisi / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor