TS'li taraftarlardan Rize'ye destek

 Trabzonspor Fırtına Gençlik Taraftar Grubu dün akşam Rizespor idmanına giderek Rizespor'a destek oldu.Taraftar grubunu Rizespor teknik direktörü Giray Bulak ve bir grup yönetici karşıladı.  Taraftarların bu ziyaretinden dolayı çok memnun olan Rizespor yö

TS'li taraftarlardan Rize'ye destek

 

Trabzonspor Fırtına Gençlik Taraftar Grubu dün akşam Rizespor idmanına giderek Rizespor'a destek oldu.

Taraftar grubunu Rizespor teknik direktörü Giray Bulak ve bir grup yönetici karşıladı.  Taraftarların bu ziyaretinden dolayı çok memnun olan Rizespor yönetimi Trabzonspor taraftarlarını Rizespor maçına davet etti.

Bu ziyaret hakkında konuşan Fırtına Gençlik Taraftar Grubu başkanı Serkan Kalkan Karadeniz takımlarının her zaman birlik olması gerektiğini vurgulayarak,  Rizespor'u bir an öce süper Lig'de görmek istediklerini söyledi. Ayrıca bu ziyaret ile Trabzon ve Rize arasındaki soğuklukta bir ölçüde ortadan kalkmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor