Ts'li taraftarlar çalışmalara başladı

 Trabzonspor un kuruluşunun 45. yıldönümü etkinlikleri dolayısıyla, teknelerle Boğaz ı bayram yerine çevirmeyi planlayan taraftarlar, şimdiden bu organizasyonun hazırlığına başladılar. İnternet üzerinden birbirleriyle haberleşen Trabzonsporlu taraftarlar

Ts'li taraftarlar çalışmalara başladı

 

Trabzonspor un kuruluşunun 45. yıldönümü etkinlikleri dolayısıyla, teknelerle Boğaz ı bayram yerine çevirmeyi planlayan taraftarlar, şimdiden bu organizasyonun hazırlığına başladılar.

 

İnternet üzerinden birbirleriyle haberleşen Trabzonsporlu taraftarlar bu organizasyonla, 45. yıl kutlamalarının hazırlıklarına resmen başladılar. Bordo mavili renklere gönül verenler, ayrıca 2011-2012 senesinde kaybettikleri 7. şampiyonluğu da kutlayacaklar. Gurbetci Gençler Taraftar Grubu’nun organizasyonu hakkında detaylı bilgileri facebook sayfalarından yayınladılar;

 

İşte o açıklama: “Trabzonspor’umuzun kuruluşunun 45. yıl kutlamalarında ilk ateşi “Nerede olursan ol, Trabzonspor için 1 Meşale de Sen Yak.’ sloganıyla İstanbul Fatihi’nin başladığı yerden Haliç’ten yakıyoruz. 29 Temmuz Günü Haliç’e kayıkla açılarak meşale yakmak isteyen arkadaşlarımız için davetiyelerimiz bugün itibariyle online satışa çıkacaktır.

 

Organizasyonumuza toplu şekilde katılmak isteyen,Taraftar gruplarımız veya Derneklerimiz için toplu davetiye satışımız olacaktır. Organizasyon davetiyelerimizi alacak taraftarlarımız kiraladığımız teknelere bindirilecek , bu görsel şov’a katkıları olması açısından iki’şer tane meşale verilecektir… 29 Temmuz günü Davetiye alan taraftarlarımızın mutlaka aldıkları davetiye ile etkinliğimize gelmeleri ve aldığı kişi tarafından GG Kaşesi vurdurması önemle rica olunur. Kaşesi olmayan davetiye geçersiz sayılacaktır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler