TS'li taraftarının sayısı arttı!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı lider tamamlarken, taraftarlar oynanan maçlarda tribünleri doldurarak futbolcuların yanında olduklarını gösterdiler.  Buna göre Trabzonspor’un yurt içinde ve yurt dışında oynadığı maçlarda kendilerine ayrılan

TS'li taraftarının sayısı arttı!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı lider tamamlarken, taraftarlar oynanan maçlarda tribünleri doldurarak futbolcuların yanında olduklarını gösterdiler.

 

Buna göre Trabzonspor’un yurt içinde ve yurt dışında oynadığı maçlarda kendilerine ayrılan tribünleri tıka basa dolduran, kamp yapılan tesislerde oyuncuları yalnız bırakmayan taraftarlar, oynanan özellikle Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında tribünlerin büyük bölümünü doldurarak tüm kesimleri kendilerine hayran bıraktılar.

 

Maçların başından sonuna kadar oyunculara yoğun destek veren taraftarlar, ayrıca bayrak ve 61. dakika şovlarıyla müsabakaların karnaval havasında oynanmasını sağladılar. Maç sonlarında ise tezahürat ve şovlarla alınan galibiyetlerin coşkusunu yaşadılar.

 

Ayrıca bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadığımız maçlarda taraftarların takıma olan desteği de arttı. Buna göre 2009-2010 sezonunda Trabzonspor’un kendi sahasında oynanan toplam 21 maçta (16 Lig, 4 Kupa ve 1 UEFA Avrupa Ligi) tribünlerde 258 bin 188 taraftar yer aldı. Bu sezon henüz ligin yarısı geride kalmasına karşın Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadığımız toplam 11 müsabakada (9 Lig, 1 Kupa ve 1 UEFA) 184 bin 117 seyirci takımı destekledi. Yine bu sezon geride kalan müsabakalarda ise en fazla taraftarı tribüne çeken karşılaşma ligin 11. haftasında oynanan Galatasaray maçında oldu. Bu maçta tribünlerde 21 bin 937 taraftarımız yer aldı.

 

Trabzonspor, Taraftarların bundan sonra oynanacak müsabakalarda da desteklerini arttırarak sürdüreceklerine olan inanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler