TS'li oyuncuların Mustafa ağabey dediği kimdi?

Trabzonspor'un Eskişehir karşısında 22 Nisan 2011 yılında oynadığı ve golsüz berabere biten maçın ardandan Trabzonspor aşığı eski GSİM Trabzon şube  müdürü Mustafa Çelik'in TV başında  kalp krizi nedeni ile hayatını kaybetmişti.2011 yılanda kahvehanede Tr

TS'li oyuncuların Mustafa ağabey dediği kimdi?

Trabzonspor'un Eskişehir karşısında 22 Nisan 2011 yılında oynadığı ve golsüz berabere biten maçın ardandan Trabzonspor aşığı eski GSİM Trabzon şube  müdürü Mustafa Çelik'in TV başında  kalp krizi nedeni ile hayatını kaybetmişti.

2011 yılanda kahvehanede Trabzonspor'un deplasmanda E.Şehir ile ile oynadığı maçı TV'den  izledikten sonra evine dönen ve  eşine, "27 yıl sonra yine şampiyon olamayacağız" diyen 61 yaşındaki İznik eski Gençlik Spor İlçe Müdürü Trabzonlu Mustafa Çelik hayatını kaybedeli iki yıl oldu.

Bu maçtan 2 yıl sonra 22 Nisan 2013’de Trabzonspor Adrian’ın golü ile Eskişehir’den rövanşı alırken  futbolcuların  hem maç öncesi konuşmalarında hemde maç sonrası alınan galibiyeti merhum Mustafa Çelik ve ailesine hediye etmesi anlamlı bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor