TS'li oyuncu büyük maçlarda kayıp!

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray'a 4-1 yenilen Trabzonspor'da golcü oyuncular, büyük maçlarda takımlarına katkı sağlayamadılar.Bordo-mavili takımın ligde 13 gol ile en fazla gol kaydeden oyuncusu Henrique, "Üç Büyükler" karşısında gol atma baş

TS'li oyuncu büyük maçlarda kayıp!

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray'a 4-1 yenilen Trabzonspor'da golcü oyuncular, büyük maçlarda takımlarına katkı sağlayamadılar.

Bordo-mavili takımın ligde 13 gol ile en fazla gol kaydeden oyuncusu Henrique, "Üç Büyükler" karşısında gol atma başarısı gösteremezken 9 golle ikinci sırada yer alan Olcan Adın ve 7 golle üçüncü sırada bulunan Emre Güral 1'er gol attı.

Karadeniz ekibinde bu sezon ligde toplam 29 gol atan oyuncular, "Üç Büyükler" karşısında sadece 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Olcan Adın, ligin 16. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 kaybedilen maçta takımının tek golünü attı. Henrique ve Olcan Adın'a oranla büyük maçlarda daha az forma şansı bulan Emre Güral ise ligin 18. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Beşiktaş ile 1-1 biten maçta gol kaydetti.

Bordo-mavililer,  bu sezon söz konusu rakipleriyle toplam 6 maçta 3 gol attı. Bu maçlarda 2 beraberlik 4 mağlubiyet alan Karadeniz temsilcisi, sadece 2 puan toplayabildi.

HENRİQUE HİÇ GOL ATAMADI!

Trabzonspor'da 2011-2012 sezonu öncesinde Belçika'nın Westerlo takımından transfer edilen Henrique, 3 sezonda büyük maçlarda hiç gol atamadı.

Bordo-mavili takımda ligde 2011-2012 sezonunda 2, geçen sezon 4, bu sezon da 13 gol olmak üzere toplam 19 golü bulunan Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş, Galatasasaray ve Fenerbahçe maçlarında rakip fileleri havalandıramadı.

Ligde son 5 haftada gol kaydeden Henrique, dün akşam Galatasaray maçıyla da suskun kalarak gol serisini sürdüremedi.

 

"İŞTE 3 FUTBOLCUNUN GOL ATTIĞI MAÇLAR!" 2. SAYFADA

 

İŞTE 3 FUTBOLCUNUN GOL ATTIĞI MAÇLAR!

Henrique, Olcan Adın ve Emre Güral'ın bu sezon Spor Toto Süper Lig'de attığı goller şöyle:

 

"OLCAN ADIN'IN GOL ATTIĞI MAÇLAR" 3. SAYFADA

 

OLCAN ADIN'IN GOL ATTIĞI MAÇLAR

 

"İŞTE EMRE GÜRAL'IN GOL ATTIĞI MAÇLAR" 4. SAYFADA

 

İŞTE EMRE GÜRAL'IN GOL ATTIĞI MAÇLAR

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor