TS'li Halil hangi maçı bekliyor

Trabzonspor'un Burak Yılmaz'ın gidişinin ardından gol yollarındaki en büyük silahı haline gelen Halil Altıntop, önemli açıklamalar yaptı.   Trabzonspor'un  gol yollarındaki en büyük silahı haline gelen tecrübeli futbolcu Halil Altıntop, transferlere bakıl

TS'li Halil hangi maçı bekliyor

Trabzonspor'un Burak Yılmaz'ın gidişinin ardından gol yollarındaki en büyük silahı haline gelen Halil Altıntop, önemli açıklamalar yaptı.

 

 

 

Trabzonspor'un  gol yollarındaki en büyük silahı haline gelen tecrübeli futbolcu Halil Altıntop, transferlere bakıldığında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kendilerinden ileride olduğunu belirterek, "Futbolda bunun büyük bir önemi ve anlamı olduğunu düşünmüyorum. İyi futbolcusu olan şampiyon olacak diye bir kural yok" dedi.

 

Hollanda ve Almanya'da verimli ve iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, 7 hazırlık maçı oynadıklarını belirten Halil, "Sezonun başlamasını heyecanla bekliyorum. Galatasaray'a transfer olan kardeşim Hamit'le karşı karşıya oynayacağım bir sezon olacak. İkimiz için de çok heyecanlı bir durum. Sezonun başlamasını ve Galatasaray maçını bekliyorum" diye konuştu.

 

Alınan futbolculara bakıldığında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kendilerinden ve diğer takımlardan ileride olduğunu vurgulayan Halil Altıntop, "Futbolda bunun büyük bir önemi ve anlamı olduğunu düşünmüyorum. İyi çalışan her takımın diğeri kadar başarılı olma şansı var. Başkalarına aldırmadan kendimize bakıp, kendi işimizi doğru dürüst yaparak yolumuzda devam etmemiz gerek. Yaptıkları iyi transferlere rağmen onlarla kafa kafaya oynayacağımızı düşünüyorum. Transferlere bakıldığında ligin favorisi kesinlikle Galatasaray ve Fenerbahçe. Ama iyi futbolcusu olan şampiyon olacak diye bir kural yok. Sürpriz yapabilecek Anadolu takımları da var. Güzel ve çok çekişmeli bir sezon geçireceğimize inanıyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler