TS'li futbolculara resmi teklif var mı?

Devre arası transfer dönemi yaklaşırken Trabzonspor'da transfer edilecek isimlerin ortaya atılmasının yanı sıra bir çok bordo mavili futbolcuya da teklif geldiği iddia edilmişti.Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre; Başta Waris, Yatabare olmak üz

TS'li futbolculara resmi teklif var mı?

Devre arası transfer dönemi yaklaşırken Trabzonspor'da transfer edilecek isimlerin ortaya atılmasının yanı sıra bir çok bordo mavili futbolcuya da teklif geldiği iddia edilmişti.

Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre; Başta Waris, Yatabare olmak üzere Mustafa Yumlu, Zeki Yavru ve Emre Güral gibi isimlere resmi teklif geldiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Bazı kulüplerin bordo mavili futbolcularla ilgilendiği ancak hiçbir futbolcu için kulübe resmi bir teklif gelmediği belirtildi.

Özellikle kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru için teklif bekleyen Trabzonspor yönetiminin diğer futbolculara teklif gelmesi halinde kararı teknik direktör Ersun Yanal'a bırakacağı kaydedildi.

Özel Haber: Tuncay Lakot / Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor