TS'li futbolcular yorgun

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkamayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, fizik ve kafa olarak yorgun olan takımını zorlu Galatasaray maçına psikolojik çalışmalarla hazırlamaya çalışıyor.

TS'li futbolcular yorgun

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkamayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, fizik ve kafa olarak yorgun olan takımını zorlu Galatasaray maçına psikolojik çalışmalarla hazırlamaya çalışıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, devler liginde bir üst tura çıkamamanın takım üzerinde oluşturduğu olumsuz havayı dağıtmak için yoğun bir çaba harcıyor. Devler Ligi'nde Fransa temsilcisi Lille ile 0-0 berabere kalınmasına rağmen Inter'in, CSKA Moskova'ya 2-1 mağlup olmasıyla Bordo-mavili takımda moral değerleri en alt seviyeye indi.

Takım üzerinde moralsizlik havası hakim olurken başta Teknik Direktör Şenol Güneş ve takım kaptanı Tolga Zengin zorlu Galatasaray maçı öncesi bu havayı dağıtmakiçin yoğun bir çaba harcıyor. Zorlu yarışta oyuncularının hiçbir şeyden etkilenmemesini isteyen deneyimli teknik adam sürekli olarak toplantılar yapıyor. Antrenmanlarda oyuncularıyla yakından ilgileniyor.

Spor Toto Süper Lig ve Avrupa maçları nedeniyle en çok maç yapan ve en çok seyahat eden takım olarak ilk sırada bulanan Trabzonspor, fizik ve kafa yorgunluğu nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Takım üzerindeki yorgunluğu yakından takip eden teknik direktör Şenol Güneş, taktik ağırlıkla antrenmanlardan çok oyuncularını fizik ve kafa olarak dinlendirebileceği programlar uygulamaya çalışıyor. Motive edici çalışmalar yapmaya gayret sarf eden deneyimli teknik adam, Galatasaray maçına az bir zaman kalmasına rağmen takımını psikolojik olarak öncesi zorlu maça hazırlıyor.

 

İlk kez katıldıkları devler liginde hiç kimsenin tahmin etmeyeceği şekilde yarışı son ana kadar kovaladıklarını ve bunun kendilerini için bir başarı olarak algılanabileceğini oyuncularına aktaran deneyimli teknik adamın, "Sizler elinizden gelenin en iyisini yaptınız. Her şey bizim için daha iyi olabilirdi ama olmadı. İlk kez katıldığımız Şampiyonlar Ligi'nde, hiç kimse buralara kadar geleceğimizi tahmin bile etmiyordu.

Son ana kadar yarışı kovaladık. Avrupa'nın devlerine karşı iyi maçlar çıkardık. İyideneyimler elde ettik. Yolumuza UEFA Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz. Yapacağımız çok işler daha var. O yüzden artık devler ligine bir kenara bırakmanızı ve oynayacağımız Galatasaray maçına odaklanmanızı istiyorum. Çünkü bu maç bizim için yeni bir başlangıç olacaktır. Ligde yeteri kadar puan kaybı yaşadık. Buna dur demeliyiz" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler