TS'li eski yöneticiden kongre çağrısı

Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Celil Hekimoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimine Mayıs ayında kongre kararı alması çağrısında bulundu.Mevcut yönetimin son derece dağınık bir görüntü sergilediğini vurgulayan Hekimoğlu, "Eğer Sayın Başkan göreve devam

TS'li eski yöneticiden kongre çağrısı

Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Celil Hekimoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimine Mayıs ayında kongre kararı alması çağrısında bulundu.

Mevcut yönetimin son derece dağınık bir görüntü sergilediğini vurgulayan Hekimoğlu, "Eğer Sayın Başkan göreve devam etmek istiyorsa bunu yeniden kuracağı ekiple yapmak zorunda. Sorunları her gün çığ gibi büyüyen Trabzonspor’un bu zor süreçten, basın önünde kavga eden, birbirleriyle tamamen kopuk, istifa depremleriyle kimliğini ve bağlılığını kaybetmiş bir yönetim anlayışıyla çıkabilme şansı yoktur. İyi birer Trabzonsporlu olduklarından şüphe duymadığım Sayın Başkan ve yöneticilerin kulübe zarar vermemek adına derhal kongre kararı almaları gerekmektedir" diye konuştu.

Seçilecek yönetimin, yeni transferler, mevcut sporcuların durumu, teknik kadro oluşumu, idari ve borç yapılandırması gibi önemli meselelerde mücadele etmesi için lig bitmeden göreve başlaması gerektiğine dikkat çeken Hekimoğlu, gündeme yansıyan kaynak beklentilerinin de iyi düşünülerek, değerlendirilmesi gerektiğini savundu.

"KENDİ İŞİMİZİ KENDİMİZ GÖRECEĞİZ"

Celil Hekimoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Örneğin Akyazı Stadı sponsorluk anlaşması çok gündemde. Bu konuda acele edilmemeli ve dikkatli adımlar atılmalıdır. Çünkü bu anlaşma Trabzonspor’un mevcut borç krizinden çıkışı için en önemli fırsattır. Bunu acil ödemeler yüzünden yapılacak yetersiz bir sözleşmeyle heba etmek Trabzonspor’a yapılacak en büyük kötülük olur. Ayrıca sık sık gündeme getirilen havaalanının ikinci pisti dolayısıyla tesislerin devriyle kaynak sağlanması projesi de sadece bir temenniden öteye geçmemektedir. Çünkü Giresun - Ordu Havaalanı yapılırken, Rize - Artvin planlanırken Trabzon’a ikinci pist çokta mümkün görünmüyor. Yani iyi anlamalıyız ki; Trabzonspor olarak kendi işimizi kendimiz göreceğiz, hayalci olmayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor