TS'li eski futbolcudan Halilhodzic'e tepki!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in kararı sonrasında Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı kalmasına Trabzonsporlu eski oyuncu Barış Memiş'ten tepki geldi.Trabzonspor altyapısından büyük umutlarla A Takıma yükselen ancak beklenen ver

TS'li eski futbolcudan Halilhodzic'e tepki!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in kararı sonrasında Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı kalmasına Trabzonsporlu eski oyuncu Barış Memiş'ten tepki geldi.

Trabzonspor altyapısından büyük umutlarla A Takıma yükselen ancak beklenen verimi veremeyip sık sık teknik direktörler tarafından kadro dışı bırakılan 25 yaşındaki futbolcu, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'ya desteğini göstermek için Twitter hesabından bu iki oyuncunun olduğu bir fotoğraf paylaştı.

Fotoğrafı "GÜÇ MERHAMETSİZLİKTİR" göndermesiyle paylaşan genç oyuncu kadro dışı kalan oyunculara desteğini bu şekilde gösterdi ve bu kararı veren Halilhodzic'e eleştiride bulundu.

İŞTE BARIŞ MEMİŞ'İN O GÖNDERİSİ

merham.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor