TS'li eski futbolcu konuştu

Engin Baytar, son haftalarda aldıkları kötü sonuçlara Gaziantepspor galibiyetiyle son verdiklerini belirterek, ''Gaziantespor maçının zor olacağını ve onların da puana ihtiyacı olduğunu biliyorduk. Ama kazanan taraf biz olduk, maçı çok istedik. Belli bölü

TS'li eski futbolcu konuştu

Engin Baytar, son haftalarda aldıkları kötü sonuçlara Gaziantepspor galibiyetiyle son verdiklerini belirterek, ''Gaziantespor maçının zor olacağını ve onların da puana ihtiyacı olduğunu biliyorduk. Ama kazanan taraf biz olduk, maçı çok istedik. Belli bölümlerde hatalar yaptık ama bunları en az seviyeye çekmeye çalışacağız. Çünkü artık yapacağımız bir hata bizi şampiyonluk yolundan uzaklaştırabilir. Ama bu hataları yapmamak bizi şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıracaktır. Galip geldiğimizi için mutluyuz. Play-of'fa kadar puan farkını açabildiğimiz kadar açmak bizim için iyi olacaktır'' diye konuştu.

Gaziantepspor karşısındaki performansıyla beğeni toplayan Engin Baytar, şunları kaydetti:

''Herkes takıma bir şeyler katmaya çalışıyor. Ben de takım için elimden geleni yaparak, faydalı olmaya çalışıyorum. Bizim için kimin iyi oynadığı önemli değil, bizim için takımın iyi oynaması önemli. Çünkü bireysel olarak 1-2 maç kazanabilirsiniz ama takım olarak bütün maçları kazanabilirsiniz. O yüzden Gaziantepspor karşısında ikinci golün asistini yaptığım için de çok mutluyum. Ama daha önemlisi takım olarak oynayarak 3 puanı almamızdı. Bu sebeple çok çok daha mutluyum.''

Engin, gelecek hafta ligde sahalarında konuk edecekleri Kayserispor'un çok iyi bir takım olduğunu anlatarak, ''Artık her maç final. Bu maçtan da alınacak 3 puan bizi şampiyonluğa daha da yaklaştıracaktır. O yüzden rakip kim olursa olsun hiçbir zaman hafife almadan oynayacağız. Hepsini dikkate almak lazım. Sonuçta biz de Galatasarayız. O yüzden bu sezon şampiyonluğu Galatasaray'a yaşatmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler