TS'li eski futbolcu Giresunspor'da

Bank Asya 1. Lig’de alt sıralardan uzaklaşmak için takviyelerine devam eden Çotanaklar, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Altay’da forma giyen Murat Ocak’la bir buçuk yıllık anlaşma sağladı. 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Ocak, daha önce sırasıyla, Çarşambaspo

TS'li eski futbolcu Giresunspor'da

Bank Asya 1. Lig’de alt sıralardan uzaklaşmak için takviyelerine devam eden Çotanaklar, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Altay’da forma giyen Murat Ocak’la bir buçuk yıllık anlaşma sağladı. 

30 yaşındaki sol bek oyuncusu Ocak, daha önce sırasıyla, Çarşambaspor, Samsunspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Trabzonspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Karşıyaka ve son olarak Altay’da forma giydi.

Sol bek Murat, Bu zamana kadar Bank Asya 1. Ligde 89, Özel Maçlarda 3, Süper Ligde 27, 2. Lig’de 2, 3. Ligde 92 ve Türkiye Kupasında 8 kez sahaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor