TS'li Burak Yılmaz söz verdi!

Milli Takım’a kadar yükselen başarılı oyuncu; Şenol Güneş’ten Sadri Şener’e, şampiyonluktan Umut Bulut’a kadar bir dizi konularda samimi açıklamalar yaptı:‘HEDEFLERİMDE AVRUPA DA VAR’“Başarıya aç bir futbolcu olduğumdan yapacağım daha çok iş var. Örneğin,

TS'li Burak Yılmaz söz verdi!

Milli Takım’a kadar yükselen başarılı oyuncu; Şenol Güneş’ten Sadri Şener’e, şampiyonluktan Umut Bulut’a kadar bir dizi konularda samimi açıklamalar yaptı:

‘HEDEFLERİMDE AVRUPA DA VAR’

“Başarıya aç bir futbolcu olduğumdan yapacağım daha çok iş var. Örneğin, şampiyonluk görmedim, görmek istiyorum. Milli Takım’a çağrıldım, artık Ay-Yıldızlı formanın değişmezi olmak istiyorum. İleride Avrupa hedefim de var. 7. şampiyonluğumuzu elde edersek tarihe geçeceğimizi biliyoruz. Şenol Güneş hocamız bizleri şampiyonluğa inandırdı. Söz veriyoruz, 27 yıllık bu özlemi bitireceğiz.”

 

‘GÜNEŞ’LE TAVAN YAPTIM’

“Bu başarı Şenol hocanın eseri... Benim de performansıma tavan yaptırdı. Şu an takımda tam bir aile ortamı var. Bu birliktelik bizi mutlaka hedefe taşıyacak. İnançlıyız, azimliyiz. Oynadığımız futbolla hem keyif alıyor hem de keyif veriyoruz. İnsanlar ‘Trabzon’un maçı ne zaman’ diye sorar noktaya geldi. İşte en büyük velinimet budur.”

‘YOK BÖYLE TARAFTAR’

“Laf olsun diye söylemiyorum; Trabzon tam bir futbol şehri... Olimpiyat Stadı’ndaki İstanbul BŞB maçında 60 bin kişiye karşı oynadık. Yok böyle bir şey. İstanbul taraftar gördü. Dondurucu soğuğa rağmen tribünlerin dolması, Trabzon’un şampiyonluğa ne kadar susadığının göstergesi. Biz de şampiyonluğa susadık. Bizim gözümüzde taraftarımız zaten şampiyon. Sıra bizde.”

 

‘GERİSİNİ BANA BIRAKIN’

“Kanatta oynamama rağmen 9 golüm var. Evet, goller kaçırdığım doğrudur. Ama pozisyona girmek de beceri işi. Her antrenman sonrası son vuruşlarımı geliştirici idmanlar yapıyorum. Bunun karşılığını 2. yarıda alacağıma inanıyorum. Yeter ki var olan destek sürsün. Burak Yılmaz gerisini halledecektir.”

‘SIRRIMIZ TAKIM OLMAK’

Umut Bulut gol attığında kendim atmış kadar seviniyorum. Biz takımız. O gol attı, bu atmadı diye ayrım yapmayız. Bizi zirveye taşıyan da bu; takımdaşlık özelliğimiz... Brozek kardeşler ve Mehmet Çakır transferleriyle kadromuz genişledi. Artık işi daha fazla sıkı tutmalıyız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler