TS'den UEFA kararına açıklama

UEFA Finansal Kontrol Kurulu, Trabzonspor'un da aralarında bulunduğu 6 kulübün Avrupa Kupaları'ndan elde ettiği gelirin tehlikede olduğu açıklamasının ardından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan yardımcıcı Sebahattin Çakıroğlu "Ciddi

TS'den UEFA kararına açıklama

UEFA Finansal Kontrol Kurulu, Trabzonspor'un da aralarında bulunduğu 6 kulübün Avrupa Kupaları'ndan elde ettiği gelirin tehlikede olduğu açıklamasının ardından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan yardımcıcı Sebahattin Çakıroğlu "Ciddi sıkıntıya girmeyiz" dedi.

UEFA Mali Kontrol Komitesi'nin, 25 kulüpten daha 30 Eylül'e kadar ödemeler ile ilgili bilgi aldığı ve gelecek haftalarda bu kulüpler ile ilgili de gerekli açıklamayı yapacağı bildiriminin ardından Başkan Yardımcısı Çakıroğlu şunları söyledi  "30 Eylül’e kadar gerekli ödemeyi yapacağız. UEFA’da Trabzonspor’un adının kötü yerde geçmesine asla izin vermeyiz. Bu zaten bizden kaynaklanan bir şey değil. Bizden önceki dönemden gelen bir borç. Ama  kulübün her türlü borcuna sahip çıktık ve gerekeni yapacağız. Kulübü her anlamda düzlüğe çıkartmak için gerekli hamlelerimizi yapacağız."

"GRUPTAN ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Çakıroğlu, UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında Apollon Limassol karşısında aldıkları galibiyetin anlamlı olduğunu da belirterek, "Takım olarak iyi mücadele ettik ama daha iyi olabilecek bir ekibimiz var. Teknik ekibimiz ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bu gruplardan çıkacağımıza eminiz. Rakiplerimizin ne yaptığı umurumuzda değil. Ne yaptığımıza bakıyoruz. Öncelikle olarak da ligde Kayserispor ile yapacağımız maçı kayıpsız geçmek istiyoruz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor