TS'den Turgut Çelik'e sert mesaj

Trabzonspor resmi sitesinden yayınladığı mesajda; Milliyet.com.tr yazarlarından Turgut Çelik bugünkü yazısında oyuncumuz Dider Zokora ile eski Fenerbahçeli Emre Belözoğlu arasında geçtiğimiz sezon yaşanan ırkçılık olayına değindiği yazısında konuyu sırada

TS'den Turgut Çelik'e sert mesaj

Trabzonspor resmi sitesinden yayınladığı mesajda; Milliyet.com.tr yazarlarından Turgut Çelik bugünkü yazısında oyuncumuz Dider Zokora ile eski Fenerbahçeli Emre Belözoğlu arasında geçtiğimiz sezon yaşanan ırkçılık olayına değindiği yazısında konuyu sıradan bir meseleymiş gibi göstermeye çalışmış ve insan hakları boyutundan sıyrılarak taraftarlık yaklaşımıyla yorumlamıştır. 
 

Oysa bugün özellikle uluslararası futbol arenasında ırkçılık ve bu konuyu çağrıştıracak her türlü eylem en ciddi suçlar arasında ilk sırada yer almakta, hiçbir taviz kabul etmemektedir. 

Trabzonspor Kulübü ve oyuncumuz Didier Zokora Turgut Çelik gibi taraftar yaklaşımı sergileyen yazarlar ne yazarsa yazsınlar yaşanan bu olay karşısında hukuksal alanda gereken tüm yasal yolları kullanarak hak arayışını sürdürecektir. 
Kamuoyuna duyurulur'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor