TS'den Tuna'ya tepki!

Trabzonspor'un kongre kararı almasının ardından devam eden süreçte eski Asbaşkanlardan Erol Tuna'nın şike sürecine ilişkin açıklamalarına Trabzonspor'dan tepki geldi.Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Tuna'nın açıklamaları önplana çıkma

TS'den Tuna'ya tepki!

Trabzonspor'un kongre kararı almasının ardından devam eden süreçte eski Asbaşkanlardan Erol Tuna'nın şike sürecine ilişkin açıklamalarına Trabzonspor'dan tepki geldi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Tuna'nın açıklamaları önplana çıkma çabaları olarak değerlendirildi.

İşte Trabzonspor'dan yapılan o açıklama;

"Trabzonspor eski Asbaşkanı Erol Tuna’nın şike sürecine yönelik değerlendirmeleri, tarafımızdan kabul edilemez bir içerik teşkil etmektedir.

Şike sürecinde yaşananları görmezden gelen, malum dönemde kulübümüz adına tepkisiz kalan Sayın Erol Tuna’nın bugün ön plana çıkma çabaları manidardır.

Sayın Tuna’nın son söylemi maalesef ticari ilişkileriyle Trabzonsporluluk anlayışı arasında sıkıştığının ve tercihini ticaretten yana kullandığının çarpıcı bir örneğini oluşturmaktadır.

Kulübümüzün geçmişinde görev yapan şahsiyetlerin haklı davamıza sekte vuracak eylem ve söylemlerde bulunmalarının ne kendilerine ne de camiamıza bir faydası dokunacaktır.

Bu vesileyle bir kez daha tüm kesimleri dikkatli, duyarlı ve sorumlu davranmaya davet ediyoruz.
Saygılarımızla."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler