TS'den Tahkim Kararı ile ilgili ilk açıklama

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay Tahkim kurulu'nun kararı ile ilgili "beklediğimiz bir karardı" dedi.PFDK'nın Fenerbahçe maçında yaşanan saha olayları nedeniyle verdiği cezaya Trabzonspor Yönetimi Tahkim Kuruluna başvuruda bulunarak itiraz etmiş v

TS'den Tahkim Kararı ile ilgili ilk açıklama

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay Tahkim kurulu'nun kararı ile ilgili "beklediğimiz bir karardı" dedi.

PFDK'nın Fenerbahçe maçında yaşanan saha olayları nedeniyle verdiği cezaya Trabzonspor Yönetimi Tahkim Kuruluna başvuruda bulunarak itiraz etmiş ve savunma yapmıştı. Daha sonra Tahkim Kurulu'nun vereceği kararı beklemeye başlamıştı.

Tahkim Kurulu bugün akşam saatlerinde verdiği kararla Bordo mavili kulübün 5 maçlık seyircisiz oynama cezasını 3 maça indirdi.

Bu kararın ardından Haber61.net’e konuşan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay bu kararın beklenilen bir karar olduğunu belirterek, “böyle bir kararın çıkmasını bekliyorduk. Aslında baştan beri adil olarak verilmesi gereken karar buydu” dedi.

Ayrıca Fildişili oyuncu Zokora’nın düğünü için İstanbul’da bulunan Uzunay, Gençlerbirliği maçının ardından gündemdeki konularla ilgili bir açıklama yapacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler