TS'den Somali'ye yardım eli

Trabzonsporlu futbolcular ve teknik heyetin açlık, kıtlık, yoksulluk nedeniyle milyonlarca insanın ölümle karşı karşıya olduğu Somali'ye yardımda bulunacağı öğrenildi.Kulüp idari menajeri Caner Çuvalcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bordo-mavili t

TS'den Somali'ye yardım eli

Trabzonsporlu futbolcular ve teknik heyetin açlık, kıtlık, yoksulluk nedeniyle milyonlarca insanın ölümle karşı karşıya olduğu Somali'ye yardımda bulunacağı öğrenildi.

Kulüp idari menajeri Caner Çuvalcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bordo-mavili takımın, kaptan Tolga Zengin ve Serkan Balcı'nın önderliğinde Somali'ye yardım yapma kararı aldığını, teknik heyetin de buna katılacağını söyledi.

Bordo-mavili takım olarak Somali'de yaşanan açlığa duyarsız kalamayacaklarını ifade eden Çuvalcıoğlu, ''En kısa sürede toplayacağımız rakam ile Somali'ye katkıda bulunarak onlara yardım eli uzatacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor