TS'den Selçuk haberine yalanlama

Daha önce de Beşiktaş ve Galatasaray ile anlaştığı şeklinde yalan haberler yazılan Selçuk İnan’la ilgili bu kez de Fenerbahçe’yle anlaştığı yönünde asılsız haber yapıldı. Konuyla ilgili haber61’in sorularını cevaplayan, Trabzonspor kurmayları bu haberi ke

TS'den Selçuk haberine yalanlama

Daha önce de Beşiktaş ve Galatasaray ile anlaştığı şeklinde yalan haberler yazılan Selçuk İnan’la ilgili bu kez de Fenerbahçe’yle anlaştığı yönünde asılsız haber yapıldı.

 

Konuyla ilgili haber61’in sorularını cevaplayan, Trabzonspor kurmayları bu haberi kesin bir dille yalanladı.

 

Trabzonspor’un bu tür haberlere hazırlıklı olduğunu ve şampiyonluk yolunda bu tür yalan dolan haberlerle karşılaşacaklarının bilincinde olduklarını belirten TS’li yetkililer, “Selçuk’un kesinlikle böyle bir olayı söz konusu değil” şeklinde net yanıt verdiler.

 

Öte yandan Trabzonspor yönetimi ve Selçuk’un sezon sonuna kadar transferin dondurulması haberinin resmi internet sitesinde açıklama yapılmasına rağmen bu tür haberlerin yapılması manidar olarak buldu.

 

İŞTE TS’NİN YALANLADIĞI O HABER

 

 

 

 

İşte o haber

Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk yarışında bulunan 3 ekibinden ikisi olan lider Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Selçuk İnan krizinin çıktığı iddia edildi.

 

Ulusal bir haber sitesinde özel olarak verilen, “Aziz Yıldırım'dan şok imza” başlıklı haberde, ''Hem bu sezon şampiyon olmak için hem de, rakibinin büyük bir yıldızını kendi kadrosuna katıp takımı daha da güçlendirmek adına Aziz Yıldırım yıldız bir isme imzayı attırdı.'' görüşüne yer verildi.

 

Haberdeki iddiaya göre Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Selçuk İnan sezon sonunda sarı - lacivertli takımın yolunu tutacak. Şampiyonluk yolunda rakibe büyük darbe olarak yorumlanan haberin ayrıntısında şu ifadelere yer verildi: Başkan Aziz Yıldırım Selçuk İnan transfer hamlesiyle, bu sezon şampiyonluk yolunda en büyük rakibi Trabzonspor'un moral motivasyonunu bozdu. Son günlerde yaşanan basına karşılıklı konuşma savaşlarının arkasında bu transfer haberinin yattığı söyleniyor.

 

Trabzonspor'un Fenerbahçe deplasmanına geldiği tarihte Selçuk İnan ile özel bir görüşme yapan başkan Aziz Yıldırım, yıldız futbolcuyu her konuda ikna ettiği öğrenildi. Atılan imzalar sonrası Fenerbahçe maçına çıkan Selçuk karşılaşmada vasat bir oyun ortaya koymuştu.

 

Selçuk İnan'ın imza attığını öğrenen Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener'in futbolcuya çok kızdığı öne sürüldü. Özellikle ligin ikinci yarısında büyük bir performans düşüklüğü yaşayan milli yıldızın Trabzonspor'un istediği parayı vermemesi üzerine bu kararı aldığını yakın çevresine söylediği öğrenildi.

 

Öte yandan son hafta Sivasspor karşısında alınan galibiyet camiada yüzleri güldürmeye başlasa da Selçuk İnan transferi yüzünden morallerin oldukça bozuk olduğu gözlendi.

 

Trabzonspor yönetimi taraftarın tepkisinden çekinirken, olası tepkiler ve şampiyonluk yolunda diğer oyuncuların etkilenmemesi için uğraşıyor. Devre arasında Selçuk İnan için Galatasaray da girişimlerde bulunmuş fakat takımın kötü gidişatı futbolcuyu korkutmuştu. Trabzonspor'un Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı bu hamleye ne şekilde cevap vereceği de merak ediliyor” haberde bu ifadelere yer verildi. TS bu haberi yalanladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor