TS'den Selçuk açıklaması!

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Oyuncumuz Selçuk İnan için devre arasında kulübümüze İspanya’nın Sevilla takımından transfer teklifi geldiği yönünde yer alan haberler üzerine bir açıklama yapıldı. Medyada oyuncumuz Selçu

TS'den Selçuk açıklaması!

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Oyuncumuz Selçuk İnan için devre arasında kulübümüze İspanya’nın Sevilla takımından transfer teklifi geldiği yönünde yer alan haberler üzerine bir açıklama yapıldı. Medyada oyuncumuz Selçuk İnan için devre arasında İspanya’nın Sevilla takımından transfer teklifi geldiği yönünde yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Selçuk için kulübümüze böyle bir talep ulaşmamıştır. Oyuncumuz Selçuk İnan sezon sonuna kadar transfer defterini kapattığını açıklamasına rağmen birilerinin bu konunun üzerine gitmesi ise manidardır. Selçuk İnan ise daha önce yaptığı açıklamayı tekrarlayarak görüşlerinde hiçbir değişiklik olmadığını, sezon sonuna kadar bu konuyu kapattığını, masaya oturduğunda da önceliğin Trabzonspor’da olacağını yineledi”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor