TS'den Mandıralı açıklaması

Trabzonspor Kulübü, Hami Mandıralı ile ilgili bir yerel gazetede çıkan haberlere yönelik açıklama yaptı. Açıklamada, "Bugün yerel bir gazetede teknik sorumlumuz Hami Mandıralı ile ilgili yazılan haberi üzüntüyle okuduk" ifadesine yer verilerek, şunlar kay

TS'den Mandıralı açıklaması

Trabzonspor Kulübü, Hami Mandıralı ile ilgili bir yerel gazetede çıkan haberlere yönelik açıklama yaptı. Açıklamada, "Bugün yerel bir gazetede teknik sorumlumuz Hami Mandıralı ile ilgili yazılan haberi üzüntüyle okuduk" ifadesine yer verilerek, şunlar kaydedildi:

" 'Sezon sonunda yokum' başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır. Teknik sorumlumuz Hami Mandıralı konuyla ilgili olarak sezon sonu yaşanacak her şeyin başkan ve yönetim kurulunun elinde olduğunu zaten açıklamıştı. Şu kritik dönemde, ligin bitimine 3 hafta kala Trabzonspor’u karıştırmaya yönelik bu tür haberlere itibar edilmemesini rica ederiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler