TS'den Gökhan Süzen açıklaması

Trabzonspor Kulübü Bugünkü Milliyet Gazetesi’nde yer alan “İlk bomba Gökhan” başlıklı haber gerçeği yansıtmadığını kaydetti.Kulüpten yapılan açıklama:Teknik heyetin raporu doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor formasını giyen Gökhan Süzen’le ilgi

TS'den Gökhan Süzen açıklaması

Trabzonspor Kulübü Bugünkü Milliyet Gazetesi’nde yer alan “İlk bomba Gökhan” başlıklı haber gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Kulüpten yapılan açıklama:

Teknik heyetin raporu doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor formasını giyen Gökhan Süzen’le ilgili herhangi bir transfer girişimimiz söz konusu değildir. Futbolun içerisinde olmasına inandığımız etik kurallara uymaya azami özen gösterme gayreti içerisindeki yönetim kurulumuzun, sözleşmesi devam eden bir futbolcuya kulübüyle temasa geçmeden transfer teklifinde bulunmayacağının da herkesçe bilinmesini isteriz. Yine aynı haberde oyuncularımız Cale ve Ferhat’la ilgili kullanılan ifadeler de son derece yakışıksız ve gerçeğin uzağındadır. Ligde önümüzdeki hafta karşılaşacak olan iki kulübü asılsız haberlerle karşı karşıya getirecek bu tavrı son derece yanlış buluyor, gündemi belirleyen çevreleri daha sağduyulu davranmaya davet ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler