TS'den Fener'e hababamlı yanıt

Futbol Federasyonu’nun yarıda kalan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını 3–0 sarı lacivertli kulüp lehine tescil etmesi, 2 kulüp arasında sosyal medyada ilginç çekişmelere yol açtı.Sabah saatlerinde TFF’nin kararı açıklamasının ardından Fenerbahçe resmi İnstagra

TS'den Fener'e hababamlı yanıt

Futbol Federasyonu’nun yarıda kalan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını 3–0 sarı lacivertli kulüp lehine tescil etmesi, 2 kulüp arasında sosyal medyada ilginç çekişmelere yol açtı.

Sabah saatlerinde TFF’nin kararı açıklamasının ardından Fenerbahçe resmi İnstagram hesabından, kılçıkları kalmış bordo mavili bir balık, uçan 3 kanarya ve 0–3 yazısının bulunduğu bir poster yayınladı. TFF’nin kararını resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak eleştiren bordo mavililer de, İnstagram’da da Fenerbahçe’ye yanıt vermekte gecikmedi.

Trabzonspor’un resmi İnstagram hesabından öğleden sonra Hababam Sınıfı filmlerinden bir sahnenin yer aldığı kısa bir video görüntüsü yayınlandı. Fenerbahçeli olarak bilinen Hababam Sınıfı öğrencilerinin Trabzonspor maçından dönüşlerini yansıtan sahnedeki ünlü, "Ah Trabzon yaktın bizi. Şu takıma da bir türlü şansımız tutmuyor. Zaten hayatta iki şeyden çekiyoruz; bir Mahmut Hoca, bir de Trabzonspor" sözlerinin yer aldığı sahne, bordo mavili taraftarlarca beğeni rekoru kırdı.

Fenerbahçe geçtiğimiz günlerde Hababam Sınıfı filmi oyuncularını da Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda ağırlamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler