TS'den depremzedelere forma

Van'da meydana gelen depremin ardından şehir stadına yerleştirilen depremzede çocuklara bir moral de Trabzorspor'dan geldi.Çocuklar için forma göderen Trabzonspor kulubü, çocukların gönlünde taht kurdu. Formaları alıp futbol oynayan çocuklar bu akşam oyna

TS'den depremzedelere forma

Van'da meydana gelen depremin ardından şehir stadına yerleştirilen depremzede çocuklara bir moral de Trabzorspor'dan geldi.

Çocuklar için forma göderen Trabzonspor kulubü, çocukların gönlünde taht kurdu. Formaları alıp futbol oynayan çocuklar bu akşam oynanacak Trabzonspor maçı için başarılar dileyip 'Kalbimiz bu akşam Trabzon'da atacak' dedi.

Van'ın vuran 7,2 büyüklüğündeki depremin ardından şehir stadında kurulan çadırlarda kalan aileler, yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor. Çadırkentin kurulduğu alanda bulunan 75'inci Yıl Spor Salonu'nda ise burada yaşayan ailelerin çocukları için çeşitli faaliyetler düzenleniyor. Futbol, basketbol, boks gibi sportif faaliyetlerle çocuklara moral verilirken, bugün de Trabzonspor'un gönderdiği ve içinde Trabzonspurun formalarının bulunduğu 500 koli çocukların yüzünü güldürdü. Formaları giyip futbol oynayan çocuklar, bugün Trabzon'da oynanacak olan CSKA Moskova- Trabzonspor maçı için başarılar diledi.

Bazıları farklı takımlar tutsa da kalplerinin bu akşam Trabzon'da atacağını belirten çocuklar kendilerini yalnız bırakmayıp forma gönderen Trabzonspor'a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor