TS'den de teklif aldım ama...

Hamburg’tan ayrılarak Herta Berlin’e transfer olan milli futbolcumuz Tunay Torun, üç büyük Türk Takımı’ndan da teklif aldığını; ancak kariyeri açısından Bundesliga’da devam etmenin daha doğru olduğunu düşündüğünü söyledi.BEŞİKTAŞ, GALATASARAY VE TRABZONSP

TS'den de teklif aldım ama...

Hamburg’tan ayrılarak Herta Berlin’e transfer olan milli futbolcumuz Tunay Torun, üç büyük Türk Takımı’ndan da teklif aldığını; ancak kariyeri açısından Bundesliga’da devam etmenin daha doğru olduğunu düşündüğünü söyledi.

BEŞİKTAŞ, GALATASARAY VE TRABZONSPOR’DAN TEKLİF ALDIN MI?

Radyospor’un sorularını yanıtlayan Tunay, “Türkiye’deki büyük kulüplerden teklif aldım. Görüşmelerimiz oldu; ama ben Bundesliga’da oynamak istiyorum. Bu nedenle Herta Berlin’e imza attım” diye cevap verdi.

BUNDESLİGA’DA KALMAM VE ÇOK MAÇ OYNAMAM MİLLİ TAKIM KARİYERİM AÇISINDAN DA İYİ OLACAK

Hertan Berlin’i tercih etme nedenini de anlatan Tunay, “Geçen sezon ciddi bir sakatlık dönemi geçirdim; ama bu sezon iyi performans gösterdim. Hamburg’tan ayrıldım. Herta Berlin’e imza attım. Benim için en önemlisi forma şansı bulmaktı. Marcus Babel’le birkaç görüşme yaptım. Yeni teknik direktörüm bana çok iyi şeyler söyledi. Kendimi geliştirmek ve direkt oynamak istiyorum. Bu nedenle Herta Berlin’e imza attım; ayrıca Bundesliga’da kalmak geleceğim açısından daha önemliydi” şeklinde konuştu. 

A MİLLİ TAKIM’A YÜKSELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

A Milli Takım formasını giyiyor olmaktan dolayı gurur duyduğunu belirten Tunay Torun, “16 yaşından bu yana milli takımımızın formasını giyiyorum. G.Kore maçıyla birlikte ilk kez A Milli Takım formasını giydim. Benim için çok büyük gurur ve mutluluk vesilesi…

Almanlar, genç milli takımları için beni istediler; ama ben tercihimi kendi milli takımımızdan yana kullandım” diye konuştu.

NURİ ÇOK ÖNEMLİ BİR ÖRNEK

Nuri Şahin’in Real Madrid’e transferinin büyük bir gelişme olduğunu dile getiren Tunay, “Türk kökenli oyuncuların Real Madrid’e transfer olması, büyük bir olay. Nuri adına çok mutluyum. Elbette genç kuşak futbolculara umut veren, onları teşvik eden gelişmeler bunlar” dedi.

Tunay, Zidan’ın bir dönem idolü olduğunu; ancak şu anda Messi’nin dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu düşündüğünü sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor