TS'den Cumhuriyet kutlaması

Valilik önündeki Cumhuriyet Alanı'nda yer alan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Trabzonspor kulübünü temsilen İdari Koordinatör Cahit Erdem ile Kurumsal İletişim Direktörü Altuğ Atalay katıldılar.Vali Kızılcık ile diğer kurumların Atatürk Anıtı'na

TS'den Cumhuriyet kutlaması

Valilik önündeki Cumhuriyet Alanı'nda yer alan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Trabzonspor kulübünü temsilen İdari Koordinatör Cahit Erdem ile Kurumsal İletişim Direktörü Altuğ Atalay katıldılar.

Vali Kızılcık ile diğer kurumların Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan törende daha sonra Trabzon Belediyesi Bandosu'nun çaldığı saygı marşı eşliğinde saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı'nın okunması ve Türk bayrağının göndere çekilmesiyle devam eden tören, Vali Kızılcık'ın şeref defterini imzalamasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor