TS'den 61. dakika küfrüne tepki!

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 61. dakikada Trabzonspor'a yapılan gönderme, Bordo-Mavili camiada tepki yarattı.Saracoğlu'nda 61. dakikada Trabzonspor'a yapılan gönderme, Bordo-Mavili camiada tepki yarattı. Spor Bakanı Suat Kılıç, “Kadınlarımızın bun

TS'den 61. dakika küfrüne tepki!

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 61. dakikada Trabzonspor'a yapılan gönderme, Bordo-Mavili camiada tepki yarattı.

Saracoğlu'nda 61. dakikada Trabzonspor'a yapılan gönderme, Bordo-Mavili camiada tepki yarattı. Spor Bakanı Suat Kılıç, “Kadınlarımızın bunu yaptığına inanmak istemiyorum” dedi.

Saracoğlu’nda seyircisiz maçta, dakikalar 61’i, yani Trabzonspor’u sembolize eden dakikayı gösterirken yapılan küfürlü tezahürat, Bordo-Mavili camiada tepkilere neden oldu.

Trabzonspor cephesi, sadece kadınların ve çocukların alındığı bir maçta dahi bu tavrın sergilenmesinin gelecek adına tehlikeli olduğunu belirtirken, federasyonun bu gelişme karşısında nasıl bir tavır alacağını merakla beklediklerinin altını çizdi.

Bu arada konuyla ilgili şikayetler hakkında Spor Bakanı Suat Kılıç da yorumlarda bulundu. Gelen tepkileri doğrulayan Kılıç, “Kadınlar, çocuklarını alıp statlara gitmeye hazırlarmış. Küfürlü tezahüratları Türk kadınlarının yapacağını zannetmiyorum.

Bir ortamda kadın varken hareketlere dikkat edilir. Bu, medeniyetimizin bir parçasıdır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor