TS'de yarın yolculuk var

Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maç için yarın saat 09.40'ta THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a gidecek. Bordo - mavililer maçın ardından ise saat 23.30'da yine THY'ye ait tarifeli uçakla Trabzon'a dönecek. Bu arada İstanbul'

TS'de yarın yolculuk var

Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maç için yarın saat 09.40'ta THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a gidecek. Bordo - mavililer maçın ardından ise saat 23.30'da yine THY'ye ait tarifeli uçakla Trabzon'a dönecek. Bu arada İstanbul'daki maça Trabzon'dan otobüslerle ve özel araçlarıyla gidecek olan taraftarların da yarın akşam saatlerinde yola çıkacağı belirtildi. Öte yandan maç için İstanbul Olimpiyat Stadı'na ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla 3 ayrı merkezden İETT otobüsleri kaldırılacak. Maç günü saat 11.00'de başlayacak olan otobüs seferlerinin kalkış yerleri şöyle belirlendi: "Taksim, Yenibosna, 4. Levent."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler