TS'de yabancılar rötar yaptı

Trabzonspor Antalya kampındaki ilk çalışmasını bu gün otelin sahasında gerçekleştirdi. Bordo mavili ekibin Antalya Belek’te Gloria golf oteldeki ikinci yarı hazırlık kampı da sorunlu başladı. Bordo Mavili ekipte izinli olan Selçuk ve Yattara çalışmaya kat

TS'de yabancılar rötar yaptı

Trabzonspor Antalya kampındaki ilk çalışmasını bu gün otelin sahasında gerçekleştirdi. Bordo mavili ekibin Antalya Belek’te Gloria golf oteldeki ikinci yarı hazırlık kampı da sorunlu başladı. Bordo Mavili ekipte izinli olan Selçuk ve Yattara çalışmaya katılmazken yabancılardan ise kampa Cale ve Glovacki dışında katılan olmadı.

Bordo mavili ekipte 29 Aralık’taki kampa katılacağı açıklanan Jaja, Colman ve Alanzinho henüz Antalya’ya gelmedi

Bordo mavili ekip üç yabancının kampa katılmadığını noter kanılıyla tespit ettirdi. Teknik direktör Şenol Güneş üç futbolcunun da mazeretlerini dinledikten sonra cezalandırılmaları için yönetime rapor verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor