TS'de yabancılar için karar zamanı!

Ligde Avrupa bileti almak için mücadele eden Trabzonspor'da kalan 7 maç özellikle yabancı oyuncuların kaderini belirleyecek. Henrique’den memnun olan teknik heyet, Adrian, Zokora, Janko, Colman ve Bosingwa için son kararını, 7 maçtaki performansa göre ver

TS'de yabancılar için karar zamanı!
Ligde Avrupa bileti almak için mücadele eden Trabzonspor'da kalan 7 maç özellikle yabancı oyuncuların kaderini belirleyecek.
 
Henrique’den memnun olan teknik heyet, Adrian, Zokora, Janko, Colman ve Bosingwa için son kararını, 7 maçtaki performansa göre verecek. Eşi rahatsızlandığı için apar topar ülkesine giden Florent Malouda’yla da Trabzon’a dönüşünde bir görüşme yapılacak. Fransız yıldızın buradaki tutumuna göre önümüzdeki sezon Trabzonspor’da olup olmayacağına karar verilecek. Bamba ile kesin olarak yollar ayrılması bekleniyor. Fırtına’nın kadrosunda şu anda 9 yabancı bulunuyor. Celustka ise Sunderland’de kiralık olarak forma giyiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor