TS'de ya tamam ya devam

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. tur karşılaşmasında İtalya'da 2-0 mağlup olduğu Juventus ile Hüseyin Avni Aker stadında önemli bir karşılaşmaya çıkacak.Bordo mavili ekip Avrupa liginde yoluna devam edebilmesi için bu önemli karşılaşmadan 3-0'lık bir skorl

TS'de ya tamam ya devam

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. tur karşılaşmasında İtalya'da 2-0 mağlup olduğu Juventus ile Hüseyin Avni Aker stadında önemli bir karşılaşmaya çıkacak.

Bordo mavili ekip Avrupa liginde yoluna devam edebilmesi için bu önemli karşılaşmadan 3-0'lık bir skorla ayrılması gerekiyor. 2-0'lık galibiyette karşılaşmada uzatmalara gidilecek. 3-1'lik skor Juventus'u bir üst tura taşıyacak.

9 GALİBİYET 3 BERABERLİK ALDI

UEFA Avrupa Ligi’nde tarihinin en başarılı dönemini yaşayan Trabzonspor, 18 Temmuz’da başladığı macerasında bugüne kadar Derry City, Dinamo Minsk, FK Kukesi, Apollon Limassol, Lazio ve Legia Varşova gibi takımlar karşısında oynadığı 12 maçta, 9 galibiyet ve 3 beraberlik aldıktan sonra Avrupa Ligi 2'nci tur ilk maçında Juvestus'la eşleşti.

İYK YENİLGİSİNİ JUVESTUS KARŞISINDA ALDI

Juvestus'a deplasmanda 2-0 mağlup olarak bu sezon Avrupa kupalarındaki ilk yenilgisini alan Trabzonspor, rövanş müsabakasına olukça yüksek bir moralle hazırlandı. Bordo mavili takımda zorlu karşılaşma öncesi Bamba dışında sakat veya cezalı oyuncunun olmaması da yüzleri güldürdü.

TRABZONSPOR’UN MUHTEMEL KADROSU

Trabzonspor'un muhtemel kadrosu ise şöyle:

"Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut, Kadir, Olcan, Zokora, Colman, Özer (Malouda), Adrian, Henrique

SAKAT: Bamba

CEZALI: Yok

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler