TS'de üye listeleri ellerde

 Trabzonspor’da 20-Kasım – 20 Aralık 2012 tarihleri arasında yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesi üyelerin aidat yatırma süreleri son gün olan 30 Eylül Pazar gününe rastladığı için süre 1 Ekim  2012 tarihine kadar uzatıldı.Çarşıda, Pazarda, Kasapda, M

TS'de üye listeleri ellerde

 

Trabzonspor’da 20-Kasım – 20 Aralık 2012 tarihleri arasında yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesi üyelerin aidat yatırma süreleri son gün olan 30 Eylül Pazar gününe rastladığı için süre 1 Ekim  2012 tarihine kadar uzatıldı.

Çarşıda, Pazarda, Kasapda, Manavda, Berber’de, Dolmuşta birilerinin elinde listeler bir yerlere telefonda isim yazdırıyorlar.

Merak ettik sorduk “Nedir bu listeler, kimlein isimleri var kimler yatırıyor” verilen cevaplar ise “Trabzonspor üyelik aidatları, ben ve arkadaşlarımın isimleri var Metin Atasoy yatıracak bizde söz verdik oyumuzu ona vereceğiz” ya da “İbrahim Hacıosmanoğlu yatıracak, oyumuz onun”

Verilen cevaplar böyle, duyduklarımızı sizinlede paylaşalım dedik…

Tamamda ne seçimi var Allah aşkına Olağan Genel Kurul’a seçim maddesi eklendi de bizim mi haberimiz yok, ya da birileri ekleneceği yönünde bilgimi aldı. Hadi hayırlısı .

Aidat karşılığı oy…? Doğru mu, yanlış mı?

Yorum sizin

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler