TS'de tüm hesaplar devler ligi için

Süper Final'de geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı yenerek Avrupa umutlarını artıran Trabzonspor, tüm hesaplarını gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne mücadele etme üzerine yapıyor. Bordo-mavililer, Süper Final'in 3. haftasında yarın sahasında ağırlayacağı Galatasar

TS'de tüm hesaplar devler ligi için

Süper Final'de geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı yenerek Avrupa umutlarını artıran Trabzonspor, tüm hesaplarını gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne mücadele etme üzerine yapıyor.

 

Bordo-mavililer, Süper Final'in 3. haftasında yarın sahasında ağırlayacağı Galatasaray'ı yenerek bu yöndeki umudunu artırmayı hedefliyor. Bu sezonki yoğun maç trafiği nedeniyle ligin normal süresini istediği yerde tamamlayamayan bordo-mavililer, Süper Final'de kalan 4 maçını da kazanarak en kötü ihtimalle Şampiyonluk Grubu'nu ikinci olarak tamamlamayı ve Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynamayı istiyor.

 

Karadeniz ekibinin teknik patronu Şenol Güneş de oyuncularını bu yönde motive ediyor. Beşiktaş galibiyetiyle rakiplerine karşı avantaj sağladıklarını belirten Güneş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın daha avantajlı olmasına rağmen yarışın devam ettiğine işaret etti.

 

Rakiplerinin durumunun kendilerini ilgilendirmediğine de dikkat çeken tecrübeli teknik adam, her maça olduğu gibi Galatasaray maçına da kazanmak için çıkacaklarını dile getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler