TS'de Transfere hız kazandırıldı

Transfer çalışmalarına hız kazandıran ve çalışmalarını dört bir koldan sürdüren Trabzonspor’da Asbaşkan Nevzat Şakar, önceki gün Spor Toto Süper Lig'e geçen yıl veda eden Bucaspor’dan orta saha oyuncusu 1994 doğumlu olan Salih Uçan ve 1989 doğumlu sol kan

TS'de Transfere hız kazandırıldı

Transfer çalışmalarına hız kazandıran ve çalışmalarını dört bir koldan sürdüren Trabzonspor’da Asbaşkan Nevzat Şakar, önceki gün Spor Toto Süper Lig'e geçen yıl veda eden Bucaspor’dan orta saha oyuncusu 1994 doğumlu olan Salih Uçan ve 1989 doğumlu sol kanat oyuncusu Emre Güral için masaya oturmuştu.

 

Bu oyuncu haricinde Şakar, gurbetçi futbolcu Abdulkadir Özgen için de pazarlık yaptığı öğrenildi. İzmir ekibi ile sözleşmesi 2013 yılında bitecek olan 25 yaşındaki forvet oyuncusu ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Bilindiği üzere bu oyuncu daha önce gündeme gelmişti ancak tranfseri gerçekleşmemişti.

 

Sarı-Lacivertli kulüple 2013’e kadar sözleşmesi bulanan 25 yaşındaki futbolcu, bu transfer gerçekleşirse, eski takım arkadaşı Sercan’la da buluşmuş olacak.

Genç golcü, daha önce yaptığı açıklamalarda “Yönetime Trabzonspor’a gitmeyi çok istediğimi söyledim. Mutlaka ortak bir yol bulacağız” demişti.

 

Almanya’da futbola başlayan Abdulkadir Özgen, Alemannia Aache’dan 2010-11 sezonunda Kayserispor’a oradan da Bucaspor’a transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor