TS'de tehlike çanları!

Galatasaray'a farklı mağlup olarak lig 4'üncülüğünü kaybeden Trabzonspor, Avrupa kupasında oynayacağı maçlar yüzünden sezonu 25 gün erken açma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.GERİLİM HAFTASITrazonor'un sahasında Galatasaray'a 4-1 mağlup olması, bordo mav

TS'de tehlike çanları!

Galatasaray'a farklı mağlup olarak lig 4'üncülüğünü kaybeden Trabzonspor, Avrupa kupasında oynayacağı maçlar yüzünden sezonu 25 gün erken açma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

GERİLİM HAFTASI

Trazonor'un sahasında Galatasaray'a 4-1 mağlup olması, bordo mavililerde tüm planları alt üst etti. Lig 4'üncülüğünden 5'inci sıraya inen Trabzonspor, bu durumda Avrupa kupalarında ön eleme maçı oynama endişesiyle ligin son haftasına gerilimli girdi. Küme düşmesi kesinleşen Medical Park Antalyaspor'la deplasmanda oynayacağı maçı kazanmak zorunda olan bordo mavili takım, 4'üncü olabilmek için de Kardemir Karabükspor’un Sivasspor’u mağlup etmesini bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler