TS'de sakatlara yoğun program

 Trabzonspor'da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Giray Kaçar ve Olcan Adın için bordo-mavili kulüp seferberlik ilan etti. İki oyuncu da sahalara dönmek için sabırsızlanıyor.Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirerek toparlanmayı h

TS'de sakatlara yoğun program

 

Trabzonspor'da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Giray Kaçar ve Olcan Adın için bordo-mavili kulüp seferberlik ilan etti. İki oyuncu da sahalara dönmek için sabırsızlanıyor.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirerek toparlanmayı hedefleyen Karadeniz temsilcisinde sakat oyuncuların bir an önce takımla birlikte çalışmalara başlaması için yoğun çaba harcanıyor. Takımın iki as oyuncusu Giray Kaçar ve Olcan Adın’ın takıma dönmesi için sağlık kurulundan detaylı bilgi alan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli arada bu oyuncuların toparlanıp takımla çalışmalara başlamasını istiyor.

Videoton maçında sakatlanarak oyunu yarıda bırakmak zorunda kalan Giray Kaçar, tedavi sürecini kitap okuyarak geçiriyor. Evinin terasından twitter hesabından resim paylaşan başarılı futbolcu bir an önce sağlığına kavuşarak sahalara dönmek istiyor.

Bileğindeki sakatlık nedeniyle oynayamayan Olcan Adın da takıma tekrar dönmek için sabırsızlandığını twitter hesabından paylaştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler