TS'de Mustafa Yumlu formayı kaptı

 Trabzonspor'da Glowacki'nin sakatlığında savunmada Giray Kaçar ile birlikte görev alan Mustafa Yumlu'nun sergilediği performans büyük beğeni topladı.Trabzonspor'da Glowacki'nin sakatlığında savunmada Giray Kaçar ile birlikte görev alan Mustafa Yumlu'nun

TS'de Mustafa Yumlu formayı kaptı

 Trabzonspor'da Glowacki'nin sakatlığında savunmada Giray Kaçar ile birlikte görev alan Mustafa Yumlu'nun sergilediği performans büyük beğeni topladı.

Trabzonspor'da Glowacki'nin sakatlığında savunmada Giray Kaçar ile birlikte görev alan Mustafa Yumlu'nun sergilediği performans büyük beğeni topladı. Teknik direktör Şenol Güneş'in keşfedip takıma kazandırdığı isimlerden olan Mustafa, son iki lig maçında 90 dakika sahada kalmayı başardı.

Savunmada yaptığı kritik müdahalelerin yanı sıra topu kullanma becerisiyle de ön plana çıkan Mustafa'nın, ligin kalan haftalarında forma için şanslı olacağı öğrenildi. Glowacki'nin iyileşmesiyle birlikte stoperde iki oyuncu arasında ciddi bir rekabetin yaşanması da bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler