TS'de kritik toplantı

Trabzonspor'da Başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu'un istifa etmesinin yankıları sürüyor.Yaşanan bu gelişmenin ardından Bordo-mavili kulübün nasıl bir açıklama yapacağı merakla beklinirken Trabzonspor yönetimi bugün kendi arasında bir toplantı yaptı.Yö

TS'de kritik toplantı

Trabzonspor'da Başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu'un istifa etmesinin yankıları sürüyor.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Bordo-mavili kulübün nasıl bir açıklama yapacağı merakla beklinirken Trabzonspor yönetimi bugün kendi arasında bir toplantı yaptı.

Yönetimin tam kadro katıldığı toplantı sonrasında açıklama yapması beklenen Trabzonspor Yönetiminin beklenen açıklamayı Gaziantep'te yapacağı öğrenildi.

Toplantının ardından yönetim kurulu tam kadro havaalanına giderek Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Bordo mavili takımın maçını izlemek için Gaziantep'e doğru yola çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor