TS'de kongre kararı resmileşiyor!

Trabzonspor'da kongre kararı resmiyet kazanıyor.Daha önce  25-26 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan kongre için resmi karar verilecek. Biraraya gelecek olan bordo mavili kulübün yöneticilerinin kararla ilgili açıklamayı kısa süre içerisinde yapması bekleniyor.

TS'de kongre kararı resmileşiyor!

Trabzonspor'da kongre kararı resmiyet kazanıyor.

Daha önce  25-26 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan kongre için resmi karar verilecek. Biraraya gelecek olan bordo mavili kulübün yöneticilerinin kararla ilgili açıklamayı kısa süre içerisinde yapması bekleniyor.

Konuyla ilgili olarak Asbaşkan Nevzat Şakar'da  "Daha önce verdiğimiz kararın arkasındayız. Birkaç iyi sonuç alıp da insanları kandıracak karakterde insanlar değiliz. Yönetim olarak şimdi kulübü giderek kararı resmiyete dökeceğiz. Karar defterini alıp imzalayacağız. Kongremiz 25-26 Mayıs'ta yapılacak" dedi.

Şakar, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in genel kurulda aday olup olmayacağına ilişkin bir soru üzerine, "Zaman erken. Başkanımız o konuda ne düşünür bilmiyorum. En son kararı sayın başkanın kendisi verecektir. Devam edecek midir, etmeyecek midir onu kendisine sormanız gerekir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor